Samarbetspartners

Tillsammans är vi starka

För att maximera nyttan för Nyckelkompetens kunder och kandidater arbetar jag kontinuerligt med kompetensutveckling och nätverkande med de främsta inom relevanta områden. Det handlar om metoder för att attrahera och fånga stjärnor. De som lyser klarast inom problemlösning är nämligen oftast de mest framgångsrika yrkesmänniskorna.

De väljer nya vägar när de gamla inte fungerar. Visst är det just de människorna som du vill ha i din organisation? Nyckelkompetens arbetar bland annat tillsammans med de företag och personer som presenteras här, just för att hitta dessa guldkorn.

Karin Larsson, HR-konsulten 

Karin Larssonhttp://www.hr-konsulten.se/,

Karin är den absolut mest kompletta och kompetenta HR-person som jag någonsin träffat på. Hon behärskar alla discipliner inom personalområdet och har ett brett kontaktnät. Karin har valt att inte lägga fokus på rekryteringsområdet utan hänvisar sådana uppdrag till Nyckelkompetens. Jag å andra sidan kan tryggt hänvisa mina kunder till Karin om de t ex har behov av att hyra in henne som HR-chef under en period eller för stöd vid lönesättning, förhandling, arbetsrätt osv.

Robin Hilson, Managing Director, McKenzie Consulting,  Australien

http://www.mckpeople.com.au

Robin startade McKenzie Consulting för 26 år sedan. Rekryteringsföretaget är idag ett av Australiens mest framgångsrika searchföretag. De söker kandidater till toppositioner via olika kanaler över hela världen. Vid ett möte i Sydney drog vi upp samarbetsformerna och Nyckelkompetens är nu, som enda Svenska searchföretag, en del av McKenzies globala nätverk.

Joy Pitts, Director & Executive Coach, Peoplemax, Australien

Joywww.peoplemax.com.au

Joy är psykolog med en bakgrund som HR-chef i stora bolag världen över. Hon driver idag en framgångsrik rörelse vars affärsidé är “maximizing people potential and performance” in organisations through specialised executive and leadership coaching conducted by experts. Joy är en synnerligen trevlig och kompetent person och utbytet med henne ger inspiration och värdefull kompetensutveckling inom ledarskapets många dimensioner.

Samarbetet med McKenzie Consulting och Peoplemax ger Nyckelkompetens ökade förutsättningar för intressanta globala rekryteringsuppdrag och förmedling av toppkandidater.